Bestuur

Even voorstellen.

Maak kennis met ons bestuur.

Vacature

Voorzitter

Wij verwachten de bestuursfunctie van voorzitter snel in te vullen. Voorlopig treedt Jeroen Burghoorn tijdelijk op als interim-voorzitter.

Jochem Bloemendaal

Secretaris

Hallo, Jochem Bloemendaal hier. Als secretaris zet ik me in om de wedstrijdseizoenen administratief in goede banen te leiden. Ik woon sinds 2002 in Krimpen aan den IJssel. Sinds 2014 ben ik actief als KNVB-scheidsrechter bij de wedstrijden in het district West -II en als wedstrijdsecretaris / tijdwaarnemer in de landelijke wedstrijden.

Omdat zaalvoetbal voor de jeugd in deze regio niet of nauwelijks ontwikkeld is binnen de KNVB (in tegenstelling tot bijvoorbeeld Noord-Holland) zet ik me daarnaast ook in om zaalvoetbal voor jeugdteams mogelijk te maken.

Daarnaast organiseer en / of fluit ik regelmatig zaalvoetbaltoernooitjes, op verschillende niveaus, vaak met een goed doel als oogmerk.

Jeroen Burghoorn

Jeroen Burghoorn

Penningmeester

Hallo, ik ben Jeroen Burghoorn, opgegroeid in hartje Rotterdam, getrouwd en woon met mijn gezin, waarvan twee jongens in de leeftijd van 20 en 24 , al geruime tijd in Krimpen aan den IJssel. Al geruime tijd ben ik actief in de voetballerij. Sinds 1997 ben ik al scheidsrechter veldvoetbal.

Na een aantal seizoenen gestopt te zijn, werd ik een paar jaar geleden gevraagd om eens een wedstrijd  te fluiten bij VHL. Zo is mijn zaalscheidsrechter carrière begonnen. Die ene wedstrijd heeft ertoe geleid dat ik nu KNVB  scheidsrechter ben en fluit nu in groep 2. Dat is 1e klasse t/m hoofdklasse KNVB.

Een aantal seizoenen geleden, werd ik gevraagd door een paar betrokken leden, of ik contact kon opnemen met de KNVB, omdat het niet lekker liep met het spelerskaarten beleid en het toenmalige bestuur van VHL.  Die handdoek heb ik opgepakt en toen bleek dat de club er helemaal niet goed voorstond.  Ik heb toen voorgesteld om de club financieel beter te maken en de contacten weer goed aan te halen bij de KNVB. Ik heb een financiële achtergrond, waardoor ik dit makkelijk kon oppakken.

En inmiddels ben ik dan ook toegetreden als penningmeester van VHL. Daarnaast regel ik ook de contacten en lidmaatschappen bij VHL. Door vele inspanning van anderen, hebben we nu een stabiel bestuur en is VHL een stabiele vereniging. We nemen als bestuur de besluiten, afgewogen en namens onze leden.

Ik zie VHL dan ook als een fantastische club, die al reeds 30 jaar bestaat en de enige is in de regio, die op KNVB niveau competitie speelt. Mijn visie is dat we VHL in de toekomst kunnen uitbreiden met meerdere teams die zowel recreatief als op KNVB niveau de sport kan beoefenen. Daar kunnen we ook samenwerking betrachten met andere verenigingen.

Daarnaast hoop ik nog vele jaren wedstijden te mogen leiden voor VHL.